Brannstasjonen

Prosjektet

Brannstasjonen – midt i Haugesund sentrum. En arkitekturperle som verner byens historie, og som kan bli ditt nye, helt unike hjem.

Gamle ærverdige Brannstasjonen skal på ny skinne og være byens landemerke. Nye historier skal lages, og familier skal skape seg et hjem.

Lekker arkitektur preger eksteriøret på den nye Brannstasjonen, og interiøret er intet unntak. Her byr vi på spennende løsninger som er stemningsskapende og lekre, og skaper assosiasjoner til NY-loft leilighet-stilen.

Via IN-ordning bestemmer du selv din andel fellesgjeld, fra 0 til 70% av kjøpesum.

slide
Fra en av leilighetene i bygg 1
slide
Leilighet i bygg 3

Interiør og materialvalg

Interiøret i Brannstasjonens leiligheter er preget av rene linjer, gode materialvalg og varige løsninger. Alle leilighetene får sin helt spesielle identitet og særpreg med fokus på form, funksjon og gode kvaliteter.

Slide

Gulv, vegg og vinduer

Vinduer og balkongdører leveres i utførelse av tre med aluminiums forblending. Malte gipsvegger gir et stramt og rent uttrykk. 3-stavs hvit, matt eikeparkett.

Slide

Kjøkken

Kjøkken leveres fra Sigdal kjøkken.

Sigdal har produsert kjøkken i 70 år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusen av hjem.

Slide

Baderom

Bad leveres helfliset med varmekabler i gulv. Praktisk og romslig baderomsseksjon med skuffer og heldekkende vask.
Vegghengt toalett og dusjhjørne.

Slide
slide
Fra en av loftsleilighetene i bygg 1
slide
Leilighet i bygg 1
slide
slide

Lekre uteområder

Ja, her blir det deilig, med avslappede soner og områder for lek, trening, grilling og moro. Og skal du ta deg en tur på sykkelen, så står den fint parkert i sykkelstativet og venter på neste tur med deg.

slide
slide

Midt i smørøyet

Brannstasjonen ligger sentralt til med lett tilgang til byens gallerier og museer, turområder og det beste av hva Haugalandet har å by på av mat og matkultur.

slide

Finn din bolig

Har du sett nok til at du vil sjekke ut leilighetene? Klikk på bygget du synes er interessant, så kan du se hvilken leilighet som frister mest.